Mixed seafood cruditée: carpaccio of fish and scallops, shellfish and premium fin de claire oysters according to availability of the day (price on request)
Our seafood salad: cuttlefish, prawns, mussels, diced potatoes, gazpacho sauce, quenelle of giardiniera, drops of peppers. € 22
”Tatar of local fish (according to availability), mango concasse, passion fruit ice cream. € 25
Branded cod with potatoes, creamed with extra virgin olive oil of Taggiasca olives, crumble of anchovy breadstick, candied lemon, confit tomato, Genoese green sauce. €18
The octopus tentacle in spring: potato heart, tomato concasse with basil, pine nut sauce, Taggiasca olive crumble. €22
The plateau of premium oysters “Fin de Claire” and/or La Spezia. €6 each
The knife-cut tartare of Piedmontese Fassona, leek and pepper with Pantelleria capers, anchovy mayonnaise. €18
The poached egg by Stella S. Giustina Az. Agricola Cynus, chickpea hummus with curry, legume salad, potato mousse with sweet pimento. €18
The first of the day: every morning our chefs, depending on the fresh catch of the day, offer you a first course. ( price on request )
The carnaroli risotto “Nuvola” with saffron, cuttlefish lard with Provençal herbs, mussels, black sauce and dried tomato drops. €25 (minimum for 2 people) paired on request: Short GinTonic with varaGINe. €5
Plin pasta with 40 egg yolks, stuffed with wild Ligurian herbs, stewed red scorpion fish, Pantelleria caper tears, Taggiasca olives. €20
Spaghetti with clams and Pachino tomatoes. €20
Pacchero stuffed with potato au gratin, cream of seasonal vegetables, white rabbit ragù. €19
The “mandilli de Vaze” with genoese pesto sauce. € 16
The Boma tart: shortcrust pastry with whole wheat flour with orange cream and frangipane cream. € 8
Genoese “panera”, chocolate ganache, Varazze canestrello biscuits. €8
Shortcrust pastry tart, custard, fresh raspberries with their sauce. €8
Choux pastry eclair, ricotta cream, Fabbri black cherries. €8
Rose parfait “Slowfood Alta Valle Scrivia Presidium”, butter biscuit, white chocolate icing. €8
The selection of chocolate-chip pralines “LAVORATTI” filled with ice cream. € 10
The ice cream with egg of our production natural / with coffee / with berries. € 8
The lemon sorbet of our riviera. € 8
(minimo 2 persone)
38,00 € a persona, bevande e coperto escluse.
Il baccalà brandato con patate, maggiorana fresca, olio extravergine di olive taggiasche in pane panko croccante, caponata d’autunno, maionese soia e aglio nero.
I “Mandilli de Vaze” al pesto alla genovese.
Le acciughe del mar ligure ripiene alla genovese in frittura.
La pasticceria secca genovese con il passito.
(minimo 2 persone)
42,00 € a persona, bevande e coperto escluse.
Lo zemino alla genovese: seppia rosticciata, salsa alle bietole novelle, crema di ceci, ceci croccanti, crumble di focaccia.
Gli spaghetti alle vongole veraci con pomodori di Pachino.
La piccola frittura di calamari spillo e verdure di stagione croccanti.
Il sorbetto di frutta del giorno.
(minimo 2 persone)
65,00 € a persona, bevande e coperto escluse.
85,00 € a persona, con 4 calici di vini in abbinamento,
La capasanta scottata, spuma di patate, i porcini in doppia consistenza, scaloppa di fois gras.
Il risotto di carnaroli “Nuvola”con crema di zucca castagna, moscardino fragolino al Rossese di Sancio, salsa al nero, crema di burrata, semi di zucca croccanti.
La rana pescatrice cotta a bassa temperatura, vestito di lardo pancettato con frutti rossi caramellati, vellutata di zucca, finocchi gratinati.
La torta “Boma”: crostata di frolla integrale con crema all’arancia siciliana e crema frangi pane alle mandorle.
(a bimbo, bevande e coperto esclusi)
Le piccoline di Barilla al pesto genovese.
L'hamburger alla piastra con patatine fritte.
Il gelato al fior di latte.
Opening hour from 12:30 to 13:45 from 19:30 to 20:30
12.30 - 14.00 Closing day Tuesday
Contacts
Via dei tornitori, 2/3 -
Varazze - Savona / Italy
Phone
+39 019-934530
Spesa cofinanziata con risorse del POR FESR Liguria 2021-2027 Bando Digitalizzazione micro, medie imprese